icon W&B
banner referenties banner referenties banner home banner home banner interim banner interim banner administratie banner administratie banner fiscaal advies banner fiscaal advies banner particulieren banner particulieren banner referenties banner referenties banner contact banner contact

Contact

Wouterse & Blatter
Provincialeweg 80A
5503HJ Veldhoven
Telefoon: 06 50 74 75 10
contact@wouterseblatter.nl


wouterse blatter logo

Partners


logo blatter partner

Klanten aan het woord


De afgelopen jaren maakten vele ondernemers gebruik van de diensten van Wouterse & Blatter. Hieronder vertelt een aantal van hen over hun ervaringen.

John van Laarhoven

We beschouwen elkaar als gelijken

John van Laarhoven is eigenaar van Indega bv. Hij adviseert bedrijven op het gebied van zonne-energie. Sinds de start van zijn bedrijf verzorgt Wouterse & Blatter de financiële administratie: de boekhouding, jaarrekening, personeels- en loonadministratie en belastingaangiftes. “De samenwerking verloopt op een heel natuurlijke, ongedwongen manier. Mijn financiële zaken zijn bij Wouterse & Blatter in vertrouwde handen.”
Lees het hele verhaal van John van Laarhoven.

Maud Spoor

Ik wil focussen op mijn corebusiness

Maud Spoor is eigenaar van Memotions, een bureau dat is gespecialiseerd in het organiseren van meetings, congressen en evenementen op topniveau. Sinds de start van haar bedrijf, nu zo’n twee jaar geleden, besteedt zij haar financiële zaken uit aan Wouterse & Blatter. “Zo kan ik al mijn aandacht volledig op aan mijn kernactiviteiten richten, zonder afgeleid te worden door randactiviteiten.”
Lees het hele verhaal van Maud Spoor.

Ed Willems

Dit kunnen wij zelf niet

Een dag per week is Wil Wouterse te vinden op het kantoor van ERA Makelaardij Ed Willems Best. Hij werkt op interim-basis als boekhouder en regelt onze financiële zaken. “Wil voert de werkzaamheden prettig en professioneel uit.”
Lees het hele verhaal van Ed Willems.

Mareska Bons

Meedenkend en meevoelend

Mareska Bons is pedicure. Sinds een aantal jaren verzorgt Wil Wouterse haar boekhouding, aangiftes en jaarrekening. Met zijn hulp heeft Mareska na haar scheiding goede zakelijke afspraken kunnen maken met haar ex. “Daardoor ben ik in rustiger vaarwater gekomen. Eindelijk heb ik weer ruimte in mijn hoofd om te investeren in mijn bedrijf!”
Lees het hele verhaal van Mareska Bons.