icon W&B
banner referenties banner referenties banner home banner home banner interim banner interim banner administratie banner administratie banner fiscaal advies banner fiscaal advies banner particulieren banner particulieren banner referenties banner referenties banner contact banner contact

Contact

Wouterse & Blatter
Provincialeweg 80A
5503HJ Veldhoven
Telefoon: 06 50 74 75 10
contact@wouterseblatter.nl


wouterse blatter logo

Partners


logo blatter partner

Ik wil focussen op mijn corebusiness


“Wouterse & Blatter verzorgt mijn boekhouding en de belastingaangiftes. Ik lever elk kwartaal een map aan, voornamelijk met facturen en rekeningen. Wil Wouterse verzorgt de rest, ik heb er geen omkijken meer naar. Heerlijk!

Geen achterstanden

Wil signaleert tijdig als ik bepaalde zaken moet aanleveren. Dat is voor mij heel erg goed, anders zou ik ongetwijfeld achterstanden hebben. Ik ben namelijk heel druk bezig met het organiseren van meetings en congressen.

Klankkbord

De samenwerking met Wil Wouterse loopt heel fijn. Hij maakt altijd tijd voor me, ook als ik onverwacht langskom. Als ik tussendoor vragen heb, kan ik altijd bij hem terecht. Of het nou gaat om het zakelijke gebruik van een auto, het huren van externe kantoorruimte of het aannemen van personeel: van Wil krijg ik altijd een helder advies. Hij denkt mee, en adviseert wat in mijn situatie het verstandigst is.

Hoogseizoen

Na afloop van het kalenderjaar maakt hij een jaarrekening. Ook daar heb ik geen omkijken naar. Het is prettig dat Wil standaard uitstel voor mij aanvraagt. Dat geeft mij wat meer tijd om alle relevante stukken te bundelen. Dat is prettig, want de eerste maanden van het jaar zijn voor mijn bedrijf hoogseizoen.

Medewerkers in dienst

Met de zaken gaat het goed. Inmiddels heb ik twee medewerkers ik dienst. Die ambitie had ik al bij de start, maar ik had niet verwacht dat ik dit zo snel zou kunnen realiseren.”

Maud Spoor, Memotions
www.memotions.nl