icon W&B
banner referenties banner referenties banner home banner home banner interim banner interim banner administratie banner administratie banner fiscaal advies banner fiscaal advies banner particulieren banner particulieren banner referenties banner referenties banner contact banner contact

Contact

Wouterse & Blatter
Provincialeweg 80A
5503HJ Veldhoven
Telefoon: 06 50 74 75 10
contact@wouterseblatter.nl


wouterse blatter logo

Partners


logo blatter partner

Meedenkend en meevoelend


“Ik heb al jaren een eigen pedicurepraktijk. Vanaf het begin heb ik mijn boekhouding uitbesteed. Enerzijds omdat ik het te druk had, maar ook omdat ik er helemaal geen verstand van heb. Ik heb er ooit wel les in gehad, maar daar viel ik echt bij in slaap...

Persoonlijke benadering

Voordat ik bij Wouterse & Blatter kwam, had ik met verschillende boekhouders gewerkt. De een bracht me niet het overzicht dat ik nodig had, de ander was te onpersoonlijk. Eigenlijk was er altijd wel wat. Via via kwam ik uiteindelijk terecht bij Wil Wouterse. Hij is een boekhouder die echt bij mij past. Dat vind ik belangrijk. Ik waardeer Wils persoonlijke benadering. Hij is meelevend en meevoelend en stelt alles in het werk om mijn belangen goed te behartigen.

Overzicht

Wil heeft ervoor gezorgd dat ik mijn financiële zaken eindelijk goed overzie. Hij heeft een map gemaakt met verschillende tabbladen, waarin ik allerlei zaken handig kan archiveren. Daarnaast gebruik ik een map met omzetbriefjes, waarop ik de dagelijkse inkomsten en uitgaven noteer. Eenmaal per kwartaal voert Wil alles in de computer in en doet hij de btw-aangifte. Aan het eind van het jaar maakt hij een jaarrekening, zodat ik in één oogopslag zie hoe mijn bedrijf er financieel voor staat.

Tijd voor groei!

Toen mijn ex en ik uit elkaar gingen, signaleerde Wil dat een aantal financiële zaken slecht liepen. Door alle emoties zag ik dat niet helder. Wil heeft ervoor gezorgd dat alles zakelijk goed is afgehandeld. Daardoor kon ik de draad weer oppakken en al mijn energie richten op de groei van mijn bedrijf. Een mooie uitdaging!”

Mareska Bons, pedicure bij ‘Het Voetenmeisje’