icon W&B
banner referenties banner referenties banner home banner home banner interim banner interim banner administratie banner administratie banner fiscaal advies banner fiscaal advies banner particulieren banner particulieren banner referenties banner referenties banner contact banner contact

Contact

Wouterse & Blatter
Provincialeweg 80A
5503HJ Veldhoven
Telefoon: 06 50 74 75 10
contact@wouterseblatter.nl


wouterse blatter logo

Partners


logo blatter partner

Mijn eigen externe controller


“Direct na de start van mijn bedrijf heb ik Wouterse & Blatter gevraagd om mij terzijde te staan met hun expertise.
Wil Wouterse is eigenlijk mijn externe controller, die alle financiële werkzaamheden uitvoert: de boekhouding, de personeels- en loonadministratie, de jaarrekening en alle fiscale aangiftes. Daarnaast adviseert hij mij over uiteenlopende complexe financiële zaken, bijvoorbeeld een stamrecht bv. En over de do’s and dont’s als het gaat om fiscale gevolgen daarvan.

Onderbouwing

Wil Wouterse en ik gaan op een heel natuurlijke, ongedwongen manier met elkaar om. Bij wijze van spreken alsof we collega’s zijn. We beschouwen elkaar als gelijken in elkaars vakgebied.
We kunnen altijd goed en constructief met elkaar praten. En natuurlijk verschillen we ook wel eens van mening. Bijvoorbeeld ten aanzien van bepaalde aftrekposten. Waar nodig onderneemt Wil actie om bepaalde zaken uit te zoeken of om specifieke argumenten voor de onderbouwing te zoeken. Dan schakelt hij bijvoorbeeld een fiscalist of een andere deskundige in. Tot nu toe zijn we overal altijd goed uitgekomen. Ik vind dat heel prettig werken.

Deskundig

Mijn boekhouding is bij Wouterse & Blatter in deskundige handen. Dat wil overigens niet zeggen dat ik er niet naar omkijk. Het gaat immers om mijn bedrijf en mijn geld. We werken op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid met elkaar samen.”

John van Laarhoven, Indega bv