icon W&B
banner home banner home banner home banner home banner interim banner interim banner administratie banner administratie banner fiscaal advies banner fiscaal advies banner particulieren banner particulieren banner referenties banner referenties banner contact banner contact

Contact

Wouterse & Blatter
Provincialeweg 80A
5503HJ Veldhoven
Telefoon: 06 50 74 75 10
contact@wouterseblatter.nl


wouterse blatter logo

Partners


logo blatter partner

Home


Bent u op zoek naar een goed en efficiënt administratiekantoor, dat actief met u meedenkt en flexibel inspeelt op uw specifieke wensen? Dan bent u bij Wouterse & Blatter aan het goede adres!

Ook voor uw fiscale zaken kunt u bij ons kantoor terecht. Of het nu gaat om het verzorgen van belastingaangiftes, aanvragen van toeslagen of een deskundig advies. In uitzonderlijke gevallen hebben we de specifieke expertise niet zelf in huis. Dan schromen we niet om u te verwijzen of om een externe fiscalist in te schakelen.

Daarnaast beschikt Wouterse & Blatter over een financiële professional, die op interim-basis flexibel inzetbaar is.

Wouterse & Blatter werkt voor het midden- en kleinbedrijf, ZZP’ers en particulieren. Op ons kantoor staat de klant altijd centraal. Wij hebben een herkenbare stijl van werken: persoonlijk, flexibel, betrouwbaar en deskundig.